Leipzig kaapt Leverkusen-ster Kampl weg

Reacties

Kevin Kampl vervolgt zijn carrière in Leipzig. De middenvelder komt over van Bayer Leverkusen, dat op zijn beurt een verdediger toevoegde aan de selectie.

Leipzig kaapt Leverkusen-ster Kampl weg

Op de laatste dag van de transfermarkt heeft de nummer twee van vorig seizoen een slordige twintig miljoen euro betaald voor de Leverkusen-ster. Hij tekent een contract voor vier seizoenen, waardoor hij tot medio 2021 vastligt bij de rijke Duitse club.

De 26-jarige Sloveen verkaste in de winter van 2015 van Red Bull Salzburg naar de Bundesliga. Hier speelde hij een half jaar voor Borussia Dortmund, voor hij naar Leverkusen vertrok. Hij speelde voor die clubs in totaal 67 Bundesliga-duels, waarin hij vier keer wist te scoren en zeven assists gaf. Kampl is overigens afkomstig uit de jeugdopleiding van Leverkusen, maar brak hier niet door. Via een omweg kwam hij hier toch weer terecht.

Retsos
Op zijn beurt maakte de club uit Leverkusen direct melding van het aantrekken van Panagiotis Retsos. De verdediger komt ook voor zo'n twintig miljoen euro over van Olympiakos Piraeus. De negentienjarige mandekker tekent een contract tot medio 2022.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.