Laporta tot diep in de nacht in spoedberaad

Reacties

De pijnlijke afstraffing van Barcelona leidde tot een crisisberaad van de clubleiding. Een conclusie werd (nog) niet getrokken.

Laporta tot diep in de nacht in spoedberaad
© Pro Shots
Benfica
Benfica
3 - 0
Barcelona
Barcelona

Laporta zocht na de nederlaag bij Benfica de kleedkamer op. De president stak de spelers een hart onder de riem na het Champions League-fiasco. Hij zou daarbij hebben gezegd de situatie te zullen repareren, waarbij de naam Koeman niet zou zijn gevallen. Het gebeurde op het moment dat de Nederlandse trainer de pers nog te woord stond.

Laporta vloog vervolgens terug naar Barcelona om daar met Rafa Yuste, Mateu Alemany en Enric Masip te overleggen over de mogelijke consequenties. Een ontslag van Koeman zal daarbij zonder twijfel als serieuze optie op tafel zijn gekomen. Om 4.00 uur 's nachts werd nog overlegd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Een van de kandidaten om het over te nemen is Andrea Pirlo, zo wordt gemeld door onder meer Catalunya Ràdio. De Italiaan is na zijn ontslag bij Juventus beschikbaar, in tegenstelling tot de andere kandidaten Roberto Martínez en Xavi.

'Er is nooit honderd procent vertrouwen geweest in Koeman'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.