Landzaat en Cornelisse na dit seizoen weg bij Twente

De wegen van FC Twente en Denny Landzaat en Tim Cornelisse scheiden na afloop van dit seizoen. De aflopende contracten van het tweetal worden niet verlengd. Dat meldt de club op de eigen website.

Landzaat en Cornelisse na dit seizoen weg bij Twente

Voor Twente en Landzaat is de samenwerking uitgelopen op een teleurstelling. Een vertrek van Cornelisse lag in de lijn der verwachtingen. De verdediger is sinds januari verhuurd aan Willlem II.

Landzaat op de clubsite: 'Ik ben bezig aan mijn derde seizoen bij FC Twente en het huidige voetbaljaar is niet geworden wat ik er aan het begin van dit seizoen van had gehoopt. Mede door blessures zijn mijn verwachtingen niet uitgekomen. Ik ben bijna fit en werk keihard om het mooie hoofdstuk bij FC Twente goed af te sluiten.' Landzaat is momenteel herstellende van een kuitblessure.

Voor Cornelisse kwam het nieuws niet als een verrassing. 'Als je wordt verhuurd aan Willem II, ga je er niet van uit dat je contract bij Twente wordt verlengd', laat hij weten aan Voetbal International. Over zijn toekomst is nog niets duidelijk. 'Ik richt me met Willem II voorlopig op de strijd tegen degradatie'.

Dit seizoen speelde Landzaat zeven wedstrijden voor Twente, Cornelisse werkte zeven wedstrijden af voor de Tilburgers. Laatstgenoemde staat sinds 2011/12 onder contract bij de Enschedese club. Ook het contract van Dmitry Bulykin loopt af. Een besluit over zijn verbintenis moet nog genomen worden.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen