Lampard waarschuwt Liverpool: niet te arrogant worden

Reacties

Frank Lampard drukt Liverpool op het hart om niet té zelfverzekerd te worden na de recente successen. De Chelsea-manager had woensdag een woordenwisseling met zijn collega Jürgen Klopp tijdens het uitduel met The Reds.

Lampard waarschuwt Liverpool: niet te arrogant worden
© Pro Shots

Aanleiding was een vermeende overtreding van Mateo Kovacic op Sadio Mané. Uit de toegekende vrije trap maakte Trent Alexander-Arnold de 2-0. 'In mijn ogen was dat geen overtreding, heel veel dingen zaten niet mee', keek Lampard in gesprek met Engelse media na de 5-3 nederlaag terug op het incident.

'Maar ik heb absoluut geen probleem met Klopp. Het is fantastisch hoe hij zijn team coacht. Alle lof voor Liverpool. Ze hebben de competitie gewonnen, maar ze moeten ook niet te arrogant worden nu. Dat was mijn punt, maar nu is het klaar. Tijdens wedstrijden kunnen de emoties hoog oplopen.'

Champions League
Door het verlies op Anfield is Chelsea nog altijd niet zeker van een Champions League-ticket. Omdat concurrenten Leicester City en Manchester United zondag tegen elkaar spelen, volstaat tijdens de laatste speelronde een punt tegen Wolverhampton Wanderers.

'Het wordt een heel, heel belangrijke dag, we zijn ons bewust van de situatie. We hebben het in eigen hand, maar stuiten op een heel goede ploeg. Met deze momenten van druk zullen we om moeten gaan als we onze doelen willen bereiken.'

Premier League

Stand Premier League 2019/2020

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
3
Manchester United
38
18
12
8
66-36
+30
66
4
Chelsea
38
20
6
12
69-54
+15
66
5
Leicester City
38
18
8
12
67-41
+26
62
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.