Labyad duikt op bij training van FC Utrecht

Reacties

FC Utrecht heeft Zakaria Labyad verwelkomd op het trainingsveld. Op sportcomplex Zoudenbalch werkt hij de laatste fase van zijn revalidatie af, zo laat de club weten. De clubloze Labyad traint mee met het eerste elftal en met Jong FC Utrecht.

Labyad duikt op bij training van FC Utrecht
© Pro Shots

Labyad speelde tussen januari 2017 en de zomer van 2018 al voor Utrecht. Hij vertrok vervolgens in het kielzog van Erik ten Hag naar Ajax, waar zijn contract in de zomer van 2022 afliep. Sindsdien zit Labyad zonder club.

De aanvallende middenvelder liep in april een zware blessure op aan zijn rechterknie tijdens een training van Ajax. Sindsdien kwam hij niet meer in actie, maar inmiddels is Labyad dicht bij zijn rentree. In Utrecht wil hij de laatste stappen in zijn herstel zetten.

Utrecht schrijft niets over het perspectief op een definitieve terugkeer van Labyad bij de ploeg. 'Utrechter Zakaria Labyad werkt de laatste fase van zijn revalidatie af bij het eerste elftal en Jong FC Utrecht. De oud-speler van de FC is sinds afgelopen zomer clubloos', luidt het statement van de nummer zeven van de Eredivisie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.