Kuitproblemen zitten Huntelaar opnieuw dwars

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar is er woensdagavond niet bij, wanneer Schalke 04 het in het Duitse bekertoernooi opneemt tegen VfL Wolfsburg. De spits heeft opnieuw last van zijn kuit. 

Kuitproblemen zitten Huntelaar opnieuw dwars
© Pro Shots
VfL Wolfsburg
VfL Wolfsburg
1 - 0
Schalke 04
Schalke 04

Huntelaar verruilde zijn ene grote liefde (Ajax) in januari voor zijn andere grote liefde (Schalke), hopende in de slotfase van zijn carrière nog veel speelminuten te kunnen maken. Vooralsnog zit een kuitblessure, opgelopen in de uitwedstrijd van Ajax bij FC Twente waarin Huntelaar als invaller nog twee keer scoorde, hem echter behoorlijk dwars.

Huntelaar miste al de competitiewedstrijden tegen 1. FC Köln en Bayern München, voordat hij afgelopen zaterdag als invaller tien minuten kon meedoen in het 1-1 gelijkspel tegen Werder Bremen. De Schalke-fans hoopten dat Huntelaar woensdag in de basis zou kunnen beginnen, maar de Nederlander zal tegen Wolfsburg helemaal niet in actie komen. Vanwege kuitklachten ontbreekt hij in de selectie.

Schalke doet geen mededelingen over de ernst van de blessure. Zaterdag speelt de laagvlieger in de Bundesliga tegen RB Leipzig. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.