Kudus verrast reislustige West Ham-supporter na interland met Ghana

Reacties

Mohammed Kudus speelde pas één minuut voor West Ham United, maar heeft nu al een zeer trouwe fan bij de Londense club. De reislustige West Ham-supporter Ian besloot speciaal voor Kudus naar Ghana af te reizen en werd verrast door de ex-Ajacied. 

Kudus verrast reislustige West Ham-supporter na interland met Ghana
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Kudus speelde donderdagavond een hoofdrol bij de thuisoverwinning van Ghana op Centraal-Afrikaanse Republiek, waardoor The Black Stars zich verzekerden van deelname aan de eindronde van de Afrika Cup van begin volgend jaar. In de eerste helft schoot de zomeraanwinst van West Ham raak uit een vrije trap.

Op de tribune van het Baba Yara Stadium in Kumasi was West Ham-fan Ian een opvallende verschijning. Al voor de wedstrijd werd de Engelsman gespot door lokale media en hij verklaarde speciaal voor Kudus in het vliegtuig te zijn gestapt.

De West Ham-supporter zat ongeveer 12,5 uur in het vliegtuig en legde vanuit Londen zo'n 7500 kilometer af om Kudus in actie te zien. De Ghanees international debuteerde onlangs als invaller bij West Ham in het duel met Luton Town. Toen de voormalig Ajacied vernam dat hij bezoek had uit Londen, besloot hij Ian op te zoeken om zijn wedstrijdshirt te overhandigen. De Ghanese voetbalbond deelde foto's van de ontmoeting op hun social media-accounts.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.