Álvarez wil met West Ham United de Champions League in: 'Waarom niet?'

Reacties

Edson Álvarez heeft hoge verwachtingen van zijn verblijf bij West Ham United. De Mexicaanse controleur hoopt The Hammers aan een ticket voor de Champions League te helpen.

Álvarez wil met West Ham United de Champions League in: 'Waarom niet?'
© Pro Shots

Álvarez kwam deze zomer over van Ajax en debuteerde thuis tegen Chelsea. Tegen Brighton & Hove Albion en Luton Town verscheen de 25-jarige middenvelder beide keren aan de aftrap. 'Mijn persoonlijke doel is om zo veel mogelijk speelminuten te krijgen en me te bewijzen in de Premier League. Daarom ben ik naar West Ham gekomen, naar de Premier League. Omdat ik mezelf wilde uitdagen', zei Álvarez in gesprek met Viaplay.

Met zijn nieuwe werkgever hoopt Álvarez dit seizoen de big six aan te vallen. 'Ons doel als ploeg is om te strijden om de eerste plaatsen en in de Champions League te mogen spelen.' Lukt dat niet, dan kan een ticket voor het miljardenbal worden bemachtigd via de Europa League. 'West Ham heeft de Conference League gewonnen, dus waarom zouden we dan niet ook de Europa League kunnen winnen?'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Kudus 
West Ham nam deze zomer niet alleen Álvarez over van Ajax. Ook Mohammed Kudus koos tot blijdschap van zijn ploeggenoot voor een avontuur in de Premier League. 'Zijn sterkste punt? Zijn technische vaardigheden. Hij is heel sterk, draait heel makkelijk, wint duels. Hij doet ongelooflijke dingen met de bal. Daar zullen de toeschouwers erg van genieten en wij ook. Het is heel belangrijk om zulke spelers te halen.'

Álvarez kwam vrijdag met West Ham in actie op bezoek bij Luton Town. De bezoekers verlieten Kenilworth Road met de volle buit (1-2).

Bekijk hier al onze video's
Meer Álvarez
Meer over Álvarez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.