Kramer wil niets van opzet bij slaande beweging weten

Reacties

Michel Kramer meent dat het terecht is dat hij vrijdagavond in het duel met FC Groningen (0-0) geen kaart heeft gehad. De VAR beoordeelde voor rust een moment waarbij de spits van de Domstedelingen Samir Memisevic raakte en een bebloede mond bezorgde, maar gaf uiteindelijk het sein aan arbiter Björn Kuipers door te laten spelen.

Kramer wil niets van opzet bij slaande beweging weten

'Het was helemaal niet mijn intentie', zo stelde Kramer bij de NOS dat er van opzet geen sprake. 'Het was niet bewust. Het was een duel en ik raak zijn mond. Dat zijn gewoon duels en gebeurt vaker. Ik heb ook wel eens een elleboog gehad. Misschien is dat ook wel het stempel dat je hebt', zo refereerde Kramer, die de voorkeur kreeg boven Nick Venema, aan zijn verleden.

Kramer (op de foto in duel met Mike te Wierik) kon wel leven met de einduitslag. 'We hebben er alles aan gedaan, maar het is niet gelukt. 0-0 is wel een terechte uitslag.' Dat de spits nog zonder treffer voor Utrecht is, zegt volgens hem lang niet alles. 'Het gaat niet om mij, het gaat om het team. Ik probeer mijn best te doen en waarde te hebben voor deze club. Natuurlijk is een doelpunt lekker, maar ik vind het ook niet erg als iemand anders scoort en we wel winnen.'

Ook Utrecht-coach Dick Advocaat had vrede met een gelijkspel. 'Ja, en het is vijf wedstrijden geleden dat we verloren hebben', zo verwierp hij een opmerking dat er in 2019 in eigen huis nog niet gewonnen was. 'Wij zijn niet een ploeg die iedereen van het veld speelt. We hebben wel geprobeerd het publiek te vermaken. We begonnen goed, kregen wat kansen, maar Groningen heeft ook goede spelers lopen. We hebben hard gewerkt, meer konden we vandaag niet meer brengen', aldus Advocaat, die meende dat er voor Kramer 'een wat ondankbare taak' was weggelegd. 'De passing naar hem was ook niet goed.

Danny Buijs meende dat het duel inderdaad terecht in een gelijkspel was geëindigd. 'Een punt bij Utrecht, ik sta hier met een tevreden gevoel.'

FC Utrecht
FC Utrecht
0 - 0
FC Groningen
FC Groningen
Eredivisie

Stand Eredivisie 2018/2019

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
6
FC Utrecht
34
15
8
11
60-51
+9
53
7
Heracles Almelo
34
15
3
16
61-68
-7
48
8
FC Groningen
34
13
6
15
39-41
-2
45
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.