Kou tussen Jørgensen en Van Bronckhorst uit de lucht

Reacties

Nicolai Jørgensen heeft spijt betuigd over zijn gedrag na zijn wissel tegen VVV-Venlo (1-0). De Deense spits maakte in woord en gebaar duidelijk dat hij het oneens was met de ingreep van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Kou tussen Jørgensen en Van Bronckhorst uit de lucht

Met een 0-0 stand in De Koel werd Jørgensen in de 82ste minuut vervangen door Robin van Persie. Op het moment dat de Rotterdammers een doelpunt nodig hadden, bracht Van Bronckhorst een spits voor een spits. Tot overmaat van ramp ging Feyenoord in extremis nog onderuit door een benutte strafschop van Clint Leemans.

Jørgensen ziet een dag na het incident in dat hij onjuist reageerde. 'Ja, ik was gefrustreerd', sprak de aanvaller tegenover Feyenoord TV. 'Het was een slechte wedstrijd van het team, maar ook van mij persoonlijk. Ik was boos op mezelf en dan is het natuurlijk niet goed om je emoties te tonen.'

'Ik heb vanochtend een gesprek gehad met de trainer en uitgelegd waarom ik op die manier reageerde', ging Jørgensen verder. 'Het was niet correct tegenover de trainer en het team. Daar heb ik spijt van en het zal niet weer gebeuren.'

Feyenoord bezet na de nederlaag in Venlo de vierde plaats in de Eredivisie. De achterstand op nummer drie AZ bedraagt zeven punten. Koploper PSV is met een voorsprong van negentien punten helemaal uit het zicht. Donderdag wacht een duel in De Kuip met FC Groningen (20.45 uur).

'Feyenoord zowel op het veld als in de dug-out afgetroefd door VVV'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.