Kopzorgen geplaagd AS Roma nemen toe richting EL-duel met Ajax

Reacties

AS Roma heeft tijdens de interlandperiode een flinke domper te verwerken gekregen. Verdediger Marash Kumbulla liep volgens Italiaanse media een ernstige knieblessure op bij de Albanese nationale ploeg en dreigt de rest van het seizoen te missen.

Kopzorgen geplaagd AS Roma nemen toe richting EL-duel met Ajax
© Pro Shots

En dus zouden ook de Europa League-confrontaties met Ajax voorbij gaan aan Kumbulla, als de vrees van Roma werkelijkheid wordt. Volgens Corriere dello Sport wijst alles erop dat het seizoen erop zit voor de 21-jarige centrale verdediger. Het herstel van zijn knieblessure neemt waarschijnlijk zo'n drie maanden in beslag, al hoopt Roma die periode met behandelingen te kunnen inkorten.

Het is hoe dan ook een nieuwe tegenvaller voor Paulo Fonseca. De onder druk staande Portugese trainer kon voor de interlandperiode ook al geen beroep doen op Chris Smalling. De Engelsman is een sterkhouder in de defensie, maar speelde in februari en maart slechts twee competitieduels door een spierblessure. Fonseca hoopt Smalling na de interlandperiode weer te kunnen inzetten.

Datzelfde geldt voor Henrikh Mkhitaryan. De Armeense middenvelder meldde zich volgens Italiaanse media maandagochtend om een kuitblessure te laten onderzoeken, die hij opliep in het laatste Europa League-duel met Shakhtar Donetsk. Daarnaast is ook de Franse middenvelder Jordan Veretout nog geblesseerd en meldde Bryan Cristante zich vorige week af bij Italië met een liesblessure.

Do 8 apr. 2021

Do 15 apr. 2021

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.