'Ajax met revanchegevoelens richting de Europa League'

Nu de uitschakeling in de Champions League is ingedaald in Amsterdam, richt Ajax zich op een andere driefrontenstrijd. Zaterdag wacht weer de Eredivisie, met een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Een paar dagen later is FC Utrecht de tegenstander in de strijd om de KNVB-beker. En tussendoor wordt er nog geloot voor de Europa League.

Komende maandag zal Ajax, net als PSV, geplaatst zijn als er wordt geloot voor de volgende ronde van de Europa League. Toch zitten er bij de ongeplaatste teams zeker geduchte tegenstanders, zoals Benfica, Red Bull Salzburg en FK Krasnodar. In de nieuwe aflevering van de Pak Schaal Podcast, gisteren opgenomen, wordt de volgende ronde van de Europa League besproken. 

'De Europa League is het podium waar Ajax dit seizoen thuishoort', is de conclusie van clubwatcher Freek Jansen en supporter Arco Gnocchi de dag na de uitschakeling van Ajax in de Champions League. 'Een aantrekkelijke competitie, waarin clubs als Tottenham Hotspur, Manchester United, AS Roma, Bayer Leverkusen, Napoli en AC Milan actief zijn. Ajax zal na het debacle tegen Getafe met revanchegevoelens het toernooi ingaan.'

In de achttiende aflevering van de Pak Schaal Podcast praten Jansen en Gnocchi uitgebreid door over de uitschakeling in de Champions League, de kwetsbaarheden van Ajax en de nabije toekomst.

Luister hier naar de nieuwe Pak Schaal Podcast:
-Apple
-Spotify
-Google

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.