'Komst Arnautovic naar Manchester United van de baan'

Reacties

Manchester United heeft de jacht op Marko Arnautovic gestaakt. Volgens Engelse media is de 33-jarige Oostenrijker niet langer een doelwit voor The Red Devils.

'Komst Arnautovic naar Manchester United van de baan'
© Pro Shots

Afgelopen weekeinde lekte uit dat United interesse had in Arnautovic. Zijn zaakwaarnemer bevestigde in Oostenrijkse media vervolgens dat de Engelsen een bod van naar verluid acht miljoen euro hadden neergelegd bij Bologna. De Serie A-club bleek echter niet van plan om Arnautovic zomaar te laten gaan: Bologna houdt de aanvaller aan zijn tot medio 2024 doorlopende contract.

Volgens verschillende media waaronder The Athletic heeft United de strijd nu gestaakt. De massale negatieve reacties van de fans op de mogelijke komst van Arnautovic naar Old Trafford zouden daarbij ook een rol hebben gespeeld.

United lijkt zo op zoek te gaan naar een andere aanvaller. Rio Ferdinand deed daarvoor een suggestie, terwijl ook de naam van Cody Gakpo in Engelse media wordt genoemd. Een vertrek tijdens het tweeluik met AS Monaco is voor PSV echter onbespreekbaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer M. Arnautović
Meer over M. Arnautović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.