Kolder: 'Cambuur was veel feller en zat er bovenop'

Marnix Kolder reageerde uiterst teleurgesteld na de 2-0 nederlaag tegen SC Cambuur. De aanvoerder van Go Ahead Eagles sprak van een terechte winnaar.

'Cambuur was veel feller en zat er meer bovenop', aldus de spits tegenover FOX Sports. ' De ploeg kwam terecht op voorsprong en later zelfs op 2-0. Daarna begonnen wij pas te voetballen en dat was veel te laat.'

'In de tweede helft toonden we wel meer beleving, maar we waren vandaag gewoon heel slordig. Hier moeten we van leren, zoals van iedere wedstrijd', zei de ervaren aanvaller van de huidige nummer tien van de Eredivisie.

In tegenstelling tot Kolder was Dwight Lodeweges wel tevreden. De coach van SC Cambuur zag zijn ploeg niet alleen met 2-0 winnen, maar ook nog eens goed spelen. 'Ik heb van de eerste helft genoten', meende Lodeweges. 'De tweede helft was degelijk'.

Daarnaast was Lodeweges zeer te spreken over debutant Elvis Manu. 'Ik vond hem erg goed in de eerste helft. Hij is sterk, niet gek te krijgen en gevaarlijk. Ik ben blij dat wij hem hebben.'