Kökçü na medische keuring dicht bij transfer van Feyenoord naar Benfica

Reacties

Benfica is dicht bij de komst van Orkun Kökçü, die zaterdag in Lissabon medisch gekeurd wordt. De 22-jarige middenvelder zal daarna definitief de overstap maken van Feyenoord naar de kampioen van Portugal.

Kökçü na medische keuring dicht bij transfer van Feyenoord naar Benfica
© Pro Shots

Benfica zit Kökçü al maanden op de hielen. De Portugezen wilden hem van alle clubs het liefste hebben. Vanuit de Premier League was er ook interesse (Manchester United, Liverpool, Arsenal) en zeer serieuze belangstelling (Newcastle United, Brighton & Hove Albion en Aston Villa). Borussia Dortmund was ook in de markt.

Voor Kökçü is een serieuze kans op speeltijd een doorslaggevende factor. Daarbij raakte hij ook steeds enthousiaster door de verhalen van Fredrik Aursnes, zijn voormalige ploeggenoot die vorig jaar de overstap maakte naar Lissabon. Ook een gesprek met Roger Schmidt helpt mee. Kökçü speelt met Benfica bovendien in de Champions League. Hij ziet deze transfer als een logisch vervolg van zijn carrière. Feyenoord op zijn beurt is blij met de Portugezen, die als beursgenoteerde club een prima zakenpartner zijn.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer O. Kökçü
Meer over O. Kökçü
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.