Koeman verklaart transfer woedende Pjanic

Reacties

Ronald Koeman voelt niet de noodzaak een woordenstrijd te voeren met Miralem Pjanic nadat de Bosniër afgelopen week stevig uithaalde naar de Barcelona-trainer.

Koeman verklaart transfer woedende Pjanic
© Pro Shots

De dertigjarige middenvelder toog naar Besiktas omdat hij in Camp Nou nauwelijks in actie kwam. 'Hij had geen respect voor me. Hij sprak nooit met mij! Ik ben een speler die alles kan accepteren, maar ik had graag een op een uitleg gekregen en niet alsof ik een jongen van vijftien was', foeterde Pjanic in gesprek met Marca.

Koeman, die deze week verschillende Catalaanse kranten te woord heeft gestaan en ook diverse andere thema's behandelde, reageert nuchter in gesprek met El Mundo Deportivo.

'Ik denk dat hij een beetje gefrustreerd is en dat begrijp ik wel', aldus Koeman. 'In onze manier van spelen, het idee dat we hebben als we de bal wel en niet hebben, heeft hij de concurrentiestrijd verloren van de andere middenvelders. Niets anders. Ik wens hem het beste. Het is ingewikkeld geweest. We hebben het geprobeerd en we hebben gezien dat andere spelers beter zijn.'

Omdat de markt in Turkije iets langer open is dan in West-Europa kon Pjanic na 31 augustus nog de overstap maken naar Besiktas, een van de opponenten van Ajax in de Champions League.

Niet alleen Miralem Pjanic, ook Antoine Griezmann nam de wijk bij Barcelona. Hoe kijkt Koeman aan tegen het vertrek van de wereldkampioen?

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Beşiktaş
Meer over Beşiktaş
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.