Koeman hoopt op versterkingen voor Everton

Reacties

Everton moet het vrijdag in de competitiewedstrijd tegen Hull City doen zonder Maarten Stekelenburg. De doelman heeft nog steeds last van de bovenbeenblessure die hem op Boxing Day ook al aan de kant hield tegen Leicester City (0-2).

Koeman hoopt op versterkingen voor Everton

Behalve Stekelenburg is James McCarthy er ook niet bij tegen Hull. Hoewel Everton het opneemt tegen de hekkensluiter van de Premier League, is er van onderschatting geen sprake. 'De wedstrijd tegen Leicester City zorgt voor vertrouwen, maar we hebben dit seizoen al een fase gehad waarin bleek dat we elke wedstrijd tot het uiterste moeten gaan om een goed resultaat te kunnen halen.'

Met de transferperiode voor de deur kijkt Koeman om zich heen om zijn selectie te versterken. 'We hebben belangstelling voor bepaalde spelers. Ik lees veel in de kranten. Sommige namen kloppen, maar andere helemaal niet. Het zou goed kunnen dat er iets gaat gebeuren, maar we halen alleen iemand als we de selectie echt kunnen versterken', aldus de Everton-manager, die de interesse voor Ademola Lookman bevestigde.

'Mijn wensen voor 2017? Belangrijker dan wat dan ook is dat je geniet van het leven en gezond blijft. Maar op voetbalgebied hoop ik de supporters te laten genieten van goed voetbal en goede resultaten. Daar gaan we alles aan doen', besloot Koeman zijn perspraatje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.