Klopp grapt over Van Dijk: 'Zelfs ik had die kansen afgemaakt'

Reacties

Virgil van Dijk vertolkte zaterdag een hoofdrol in de Premier League-topper tussen Arsenal en Liverpool. De centrumverdediger kreeg drie opgelegde kansen in het Emirates Stadium, maar scoorde niet.

Klopp grapt over Van Dijk: 'Zelfs ik had die kansen afgemaakt'

'Hij zei na de wedstrijd op het veld tegen me dat hij een hattrick had moeten maken', zei Klopp achteraf tegen de BBC. 'In de tweede helft kreeg hij een geweldige voorzet én een heel grote kopkans. Ik was niet zo'n goede voetballer, maar ik kon heel goed koppen. Ik had er vandaag drie gemaakt. Ik had een hattrick gehad', lachte de Duitser.

'Maar hij weet dat. Hij is een uitstekende speler, maar het hele team was goed vandaag. De automatismen zaten er goed in. Ik ben blij hoe de jongens het gedaan hebben. Dat was erg cool. In de eerste helft waren we alleen niet compact genoeg, dat was niet goed. Maar we gaan weer door', rondde Klopp af.

Door de remise in Londen is Liverpool in ieder geval voor één dag de koploper van de Premier League. Manchester City en Chelsea kunnen The Reds zondag voorbij.

Eén van de drie grote kansen van Virgil van Dijk tegen Arsenal.
Eén van de drie grote kansen van Virgil van Dijk tegen Arsenal.
'Optreden Van Dijk was opnieuw cruciaal voor Liverpool tegen Arsenal'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.