'Keuze gemaakt: ook recordaanbod kan Bellingham niet verleiden'

Reacties

Stiekem hoopt Borussia Dortmund nog altijd op de landstitel. Aan de hand van de excellerende Jude Bellingham wacht de club op een misstap van rivaal Bayern München. De Engelsman lijkt ondertussen bezig aan zijn laatste weken in de Bundesliga.

'Keuze gemaakt: ook recordaanbod kan Bellingham niet verleiden'
© Pro Shots

Volgens BILD nadert Bellingham zijn afscheid als middenvelder van BVB. Waar eerder al doorsijpelde dat de smaakmaker van de ploeg naar Real Madrid leek te vertrekken, schrijft het Duitse medium nu dat zijn definitieve keuze zo goed als gemaakt is. Al weigert de runner-up van de Bundesliga zich daar bij neer te leggen.

BILD meldt maandagavond dat Bellingham zijn contract in Dortmund kan verlengen. Daar staat een vorstelijk gage voor tegenover. Bellingham zou een contract kunnen tekenen tot medio 2026, waarbij de sterkhouder liefst veertien (!) miljoen euro per jaar kan verdienen.

Nooit eerder deed Dortmund zo’n gigantisch aanbod aan een speler. Daarbij kan het nog altijd niet wedijveren met De Koninklijke. In Estadio Bernabéu ligt namelijk een salaris te wachten, dat op kan lopen tot twintig miljoen euro per jaar.

Bellingham lijkt het aanbod van Dortmund naast zich neer te leggen, waardoor de club aan de onderhandelingstafel moet gaan plaatsnemen. Daar zal Real Madrid aanschuiven. Al moeten de Madrilenen zo’n honderdvijftig miljoen euro betalen om hem los te weken.

Bundesliga

Stand Bundesliga 2022/2023

Duitsland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Bayern München
34
21
8
5
92-38
+54
71
2
Borussia Dortmund
34
22
5
7
83-44
+39
71
3
RB Leipzig
34
20
6
8
64-41
+23
66
* Actueel tot en met 27 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.