'Bellingham hakt knoop door en kiest voor Real Madrid'

Reacties

Jude Bellingham is een van de meest begeerde spelers van Europa. De sterspeler van Borussia Dortmund lijkt nu zijn keuze te hebben gemaakt. De Engelsman lijkt de topclubs in zijn vaderland teleur te gaan stellen.

'Bellingham hakt knoop door en kiest voor Real Madrid'
© Pro Shots

Volgens Marca is het een kwestie van tijd voor Bellingham zijn keuze bekend gaat maken. De Madrileense sportkrant meldt woensdagmiddag dat de international van The Three Lions op het punt staat een contract in Estadio Bernabéu te tekenen. Liverpool en Manchester City, twee van de clubs die concreet in de markt waren, lijken zich al uit de strijd om Bellingham teruggetrokken te hebben.

Volgens het medium vraagt Borussia Dortmund zo'n honderdveertig miljoen euro voor Bellingham, maar wil De Koninklijke niet verder dan honderdtwintig miljoen gaan. Toch lijkt dat gat niet te zorgen voor het afketsen van de transfer. Beide partijen zouden water bij de wijn willen doen, zeker ook omdat Bellingham zijn wensen kenbaar gemaakt heeft. Daarnaast is hij er zelf met Real Madrid al uit.

Deze maand wil Real Madrid de komst van Bellingham al aankondigen. Na een strijd met Liverpool en City, die hogere transfersommen wilden betalen, wil het de selectie voor volgend seizoen zo snel mogelijk rond hebben. Bellingham wordt gezien als de man die het middenveld van de toekomst compleet moet maken. Naast de al aanwezige Aurélien Tchouaméni en Eduardo Camavinga zal hij het trio compleet maken.

In 2020 betaalde Borussia Dortmund zo'n 25 miljoen euro voor Bellingham. Als tiener ruilde hij jeugdliefde Birmingham City in voor de Bundesliga. Daar etaleerde hij zijn klasse, waardoor de voetbalwereld aan zijn voeten ligt. In Madrid lijkt het volgende hoofdstuk te volgen.

Bekijk hier al onze video's
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.