Keane hekelt festiviteiten Man United: 'Iedereen krijgt overal maar prijzen voor'

Reacties

Roy Keane vond het paraderen van Manchester United-spelers met prijzen voorafgaand aan de wedstrijd tegen West Ham United maar niks.

Keane hekelt festiviteiten Man United: 'Iedereen krijgt overal maar prijzen voor'
Manchester United
Manchester United
3 - 1
West Ham United
West Ham United

Op Old Trafford toonden Harry Maguire en Bruno Fernandes de League Cup aan het publiek. Ook reikte Sir Alex Ferguson een trofee uit aan doelman David De Gea, die zijn doel schoonhield in de finale tegen Newcastle United (2-0) en daarmee het clubrecord van Peter Schmeichel voorbijging met 181 clean sheets.

Tot slot presenteerden ook Casemiro en speelster Mary Earps de prijzen die zij ontvingen op het FIFA-gala van maandag. In de rust van het FA Cup-duel met West Ham uitte Keane zijn ergernis bij ITV: 'Geen intensiteit, erg slordig. Voor de wedstrijd waren er veel presentaties. Iedereen krijgt tegenwoordig prijzen voor alles.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ondanks de lome eerste helft (0-0), wist Manchester United door te stoten naar de kwartfinale. De ploeg van Erik ten Hag zette West Ham laat opzij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.