'Karsdorp kan ontsnappen uit Rome en concurrentie aangaan met landgenoot'

Reacties

AS Roma is met Fulham in gesprek over een mogelijke transfer van Rick Karsdorp, zo schrijft Il Tempo. De rechtsback onderhoudt een moeizame relatie met trainer José Mourinho en stevent af op een vertrek uit Rome.

'Karsdorp kan ontsnappen uit Rome en concurrentie aangaan met landgenoot'
© Pro Shots

Volgens de Romeinse krant is een verhuur niet bespreekbaar voor Rome. De club wil alleen zakendoen als het gaat om een definitieve transfer. Voor een bedrag van vijf à zes miljoen euro kan de 'lijdensweg van Karsdorp in het rood en geel voorgoed voorbij zijn', klinkt het.

Karsdorp werd door Mourinho een verrader genoemd, waarna hij uit de gratie raakte en een oefentrip naar Japan aan zich voorbij liet gaan. Daarmee wekte hij de woede van zijn club. Er leek geen toekomst te zijn voor de vleugelverdediger, maar in de afgelopen twee weken speelde hij wel een helft mee in de oefenduels met Cádiz (0-3 nederlaag) en RKC Waalwijk (3-0 zege).

De vermeende vraagprijs voor Karsdorp ligt lager dan eerder deze maand werd gemeld. Toen schreef Il Tempo nog dat Karsdorp voor circa tien miljoen euro weg mocht. Zijn contract in Stadio Olimpico loopt door tot de zomer van 2025.

Tete
Mocht Karsdorp inderdaad naar Fulham gaan, dan gaat hij de concurrentie aan met een landgenoot. Kenny Tete is, nadat hij bijna heel oktober aan de kant stond met een blessure, weer de eerste keus als rechtsback bij Fulham. Toch wil Fulham een concurrent strikken voor Tete. De nummer negen van de Premier League had volgens The Athletic ook Arsenal-reserve Cédric Soares op het oog, maar zijn salariseisen zouden te hoog zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.