Kanté ingehaald door scheids, Benzema in actie voor Watford

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Kanté ingehaald door scheids, Benzema in actie voor Watford

N'Golo Kanté rende vorig seizoen bij Leicester City als een bezetene het hele veld over, maar dat is dit seizoen bij Chelsea wel anders, zo bleek afgelopen zaterdag tegen Arsenal. Mesut Özil draaide fraai weg bij de Fransman, waarop Kanté de achtervolging inzette op de Duitse spelmaker. Dat gebeurde echter in een dusdanig laag tempo dat zelfs scheidsrechter Michael Oliver hem voorbij spurtte.

Nordin Amrabat begon bij afwezigheid van de geblesseerde Daryl Janmaat weer eens in de basis bij  Watford in het duel met Burnley. Of is het nou Karim Benzema? Gary Lineker kan de Franse topspits en de voormalig speler van onder meer VVV-Venlo en PSV nauwelijks uit elkaar houden.

Jürgen Klopp was maandagavond te gast bij Sky Sports-programma Monday Night Football. De sympathieke Duitser schoof aan bij David Jones en Jamie Carragher. Laatstgenoemde kon zijn ogen niet afhouden van de manager die Liverpool dit seizoen uitstekend laat voetballen.

'Natuurlijk willen we kampioen worden. Ik weet niet of het gebeurt, maar we zijn in ieder geval niet veel minder dan de titelkandidaten.'
• Klopp werd - uiteraard - ook gevraagd naar de titelkansen van Liverpool. The Reds vierden in 1990 voor het laatst een Engelse landstitel. 'Er zijn zeven, acht, negen teams, die vinden dat ze bovenaan moeten staan', relativeert hij de druk die Liverpool wordt opgelegd.

'Ik heb geen kritiek op zijn sportieve keuzes, maar op zijn menselijke keuzes. Spalletti gedroeg zich als een klein mens. Dat is de waarheid, punt.'
Ilary Blasi, ofwel mevrouw Totti, is niet bepaald te spreken over de wijze waarop AS Roma-trainer Luciano Spalletti is omgegaan met haar Francesco. 'Hij werd uit zijn eigen huis geschopt, ik kon het niet geloven. Zoiets doe je niet. Maar de fans lieten hem niet in de steek.'

'Door haar woorden besef ik pas hoe hard het bij haar is aangekomen dat ik vorig seizoen niet lekker in mijn vel zat.'
Francesco Totti, die dinsdag zijn veertigste verjaardag viert, reageerde in een officieel statement op Twitter op de uitlatingen van zijn vrouw.

Graziano Pellè is met zijn transfer naar Shadong Luneng een beetje uit beeld geraakt. De Italiaanse spits is in China zijn balgevoel niet kwijtgeraakt, zo liet hij afgelopen weekend tegen Beijing Guoan zien.

• Met zijn voortijdige gang naar de kant tijdens het duel met Las Palmas was Cristiano Ronaldo niet gelukkig. Dat liet de Portugees ook blijken. Gelukkig was er in huize Ronaldo ruimte voor extra troost. Een bezoek aan een kennel leverde namelijk een puppy op.

New member ��

Een foto die is geplaatst door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

'Ik heb nu met eigen ogen en oren meegemaakt hoe crazy het in De Kuip kan zijn.'
Nicolai Jørgensen maakt zich niet druk over het ongetwijfeld warme onthaal dat Feyenoord donderdag in Turkije te wachten staat. 'Ik denk dat ons elftal ook niet met poep in de broek naar Istanbul gaat voor de Europa League-wedstrijd tegen Fenerbahçe.' (De Telegraaf)

Ruud Boffin heeft al de nodige jaartjes achter de rug als keeper. De 28-jarige Belg, die wedstrijden speelde voor FC Eindhoven, MVV Maastricht, VVV-Venlo en West Ham United, heeft in zijn 212de competitieduel dan eindelijk ook zijn eerste goal te pakken. En hoe. Zijn primeur leverde Eskisehirspor een punt op.

'Na dit verlies kan ik twee nachten niet slapen'
• De 3-0 nederlaag van Chelsea tegen Arsenal maalt nog wel even door het hoofd van de Italiaanse manager Antonio Conte.

• Scheidsrechters zien het soms verkeerd en bieden dan soms ook hun excuses aan. Jeroen Manschot was zondag niet de beroerdste om zijn fout toe te geven in de kleedkamer van FC Twente. In Zimbabwe werd het dispuut over een arbitrale beslissing net ietsjes anders opgelost.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.