Kane trekt Bayern uit het dal: 'Hoop dat dit ons seizoen kan herstarten'

Reacties

Harry Kane laat dit seizoen bij Bayern München zien ook buiten Engeland een topspits te zijn. De dertigjarige spits hoopt het seizoen met zijn ploeg na de monsterzege op FSV Mainz 05 alsnog goed af te kunnen sluiten.

Kane trekt Bayern uit het dal: 'Hoop dat dit ons seizoen kan herstarten'
© Pro Shots
Bayern München
Bayern München
8 - 1
FSV Mainz 05
FSV Mainz 05

Kane haalde met Bayern met 8-1 flink uit tegen Mainz. De Engelsman vervolledigde in de tweede helft met een eenvoudige kopbal zijn hattrick. 'Ik hoop dat deze wedstrijd ons seizoen als het ware een nieuwe start kan geven', reageerde hij na afloop op de site van de club.

Bayern liet de afgelopen week in de Champions League tegen Lazio (3-0 winst) - mede door twee goals van Kane - al zien de goede vorm weer te pakken te hebben. 'Vandaag hebben we dat momentum gebruikt. Het was een geweldige prestatie vanaf het begin tot het einde.'

'Nu moeten we hier mee doorgaan. Er komt nog een aantal wedstrijden aan en ik wil graag blijven scoren. Ik ben ook heel blij met mijn assist op Jamal (Musiala red.). Dat was misschien wel de beste assist uit mijn hele loopbaan. Zijn afwerken was ook fantastisch', analyseerde Kane.

Bayern staat na de overwinning zeven punten achter op koploper Bayer Leverkusen. De ploeg van Xabi Alonso komt zondag thuis echter nog in actie tegen VfL Wolfsburg. Bayern plaatste zich wel voor de kwartfinale van het miljardenbal en kan het seizoen met het winnen van de Champions League nog helemaal redden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bundesliga

Stand Bundesliga 2023/2024

Duitsland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Bayer Leverkusen
33
27
6
0
87-23
+64
87
2
Bayern München
33
23
3
7
92-41
+51
72
3
VfB Stuttgart
33
22
4
7
74-39
+35
70
4
RB Leipzig
33
19
7
7
75-37
+38
64
* Actueel tot en met 13 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer H. Kane
Meer over H. Kane
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.