Kampioenskeeper Jones kondigt voetbalpensioen aan

Reacties

Zes jaar na het behalen van het landskampioenschap met Feyenoord kondigt Brad Jones (41) het einde van zijn loopbaan aan.

Kampioenskeeper Jones kondigt voetbalpensioen aan
© Pro Shots

De doelman, die ook een verleden bij NEC heeft, sluit zijn carrière af bij Perth Glory in zijn vaderland Australië. 'De tijd is gekomen om mijn handschoenen op te hangen en een einde te maken aan deze lange reis die mij de afgelopen 25 jaar over de hele wereld heeft gebracht, om te doen waar ik als jongen in Perth alleen maar van kon dromen', luidt de verklaring van Jones op Twitter.

'Ik had het voorrecht om met de beste spelers van de wereld op het veld te staan en met enkele fantastische trainers te werken', vervolgt Jones, die in 2017 de kampioensschaal in de lucht tilde als eerste doelman van Feyenoord. 'Aan de fans van mijn voormalige clubs: ik dank jullie voor jullie steun. Het is geweldig om te beseffen dat ik onderdeel ben geweest van historische momenten.'

Uit de voetbalwereld verdwijnen wil Jones niet. 'Ik hoop ook in de toekomst op welke wijze dan ook bij het voetbal betrokken te blijven en deel te blijven uitmaken van het mooie spel.' Jones kwam voor zijn komst naar Nederland in 2016 voor tal van Britse clubs uit. Van 2010 tot 2015 fungeerde hij als reservedoelman van Liverpool.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.