'Juventus uit vertrouwen in geschorste Fagioli met mooi gebaar'

Reacties

Juventus heeft het volste vertrouwen in Nicolò Fagioli. De 22-jarige middenvelder staat ondanks een maandenlange schorsing wegens gokken op het punt om een nieuw contract te tekenen.

'Juventus uit vertrouwen in geschorste Fagioli met mooi gebaar'
© Pro Shots

Fagioli mist een groot deel van het restant van het seizoen omdat hij zich schuldig heeft gemaakt aan illegaal gokken. De enkelvoudig international van Italië geniet desondanks de volledige steun van Juventus, waar hij nog gewoon meetraint en zijn volledige salaris krijgt uitbetaald.

Volgens Tuttosport en Sky Sport Italia kan Fagioli zelfs een salarisverhoging tegemoet zien, aangezien hij volgens de twee goed ingevoerde media met Juventus een akkoord heeft bereikt over een nieuw contract tot medio 2028. Zijn huidige verbintenis loopt nog drie jaar door.

Het is een beloning voor de ontwikkeling van Fagioli, die na een verhuurperiode bij Cremonese vorig seizoen doorbrak in de hoofdmacht van De Oude Dame. Het resulteerde al in zijn debuut voor Italië. En nu wordt hij dus ondanks zijn schorsing ook beloond met een nieuw contract.

Bekijk hier al onze video's
Meer N. Fagioli
Meer over N. Fagioli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.