Juve doet na gokschandaal geschorste Fagioli bijzondere geste

Reacties

Juventus heeft het vertrouwen in Nicolò Fagioli uitgesproken. De middenvelder is geschorst vanwege een gokschandaal, maar de Oude Dame verlengde alsnog zijn contract. Daardoor ligt de veelbesproken Italiaan tot medio 2028 vast.

Juve doet na gokschandaal geschorste Fagioli bijzondere geste
© Pro Shots

Onlangs kwam Fagioli in het nieuws, doordat hij bekende dat hij illegale weddenschappen was aangegaan. Dat leverde hem een maandenlange schorsing op. De gokverslaving zorgde ervoor, dat hij een schuld van liefst 2,7 miljoen euro opbouwde, schreef La Gazzetta dello Sport.

Zijn broodheer liet direct weten pal achter Fagioli te staan. De club wilde de middenvelder steunen in de strijd met de verslaving. Dat heeft Juventus nu onderstreept, door hem zijn contract met twee seizoenen te laten verlengen. ‘Hij moet weten dat hij met de nodige rust in zijn hoofd kan blijven werken aan zijn terugkeer. Wij zullen op hem wachten en op hem rekenen’, schreef Juventus in het persbericht.

Fagioli is een kind van de club uit Turijn. Hij speelde jarenlang in de jeugdopleiding, alvorens hij in 2021 debuteerde in de hoofdmacht. Hij werd voor twaalf maanden geschorst, waarvan vijf maanden voorwaardelijk.

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.