Juventus krijgt in aanloop naar Ajax goed nieuws: Dybala fit

Reacties

Juventus kan woensdag in de Champions League-wedstrijd tegen Ajax gewoon een beroep doen op Paulo Dybala. De Argentijn had last van een bovenbeenblessure, maar begint zaterdag al in de basis in de topper tegen AC Milan.

Juventus krijgt in aanloop naar Ajax goed nieuws: Dybala fit

De weer helemaal fitte Dybala vormt een spitsenduo met Mario Mandzukic, die eerder deze week een nieuw contract tot medio 2021 tekende in Turijn. Cristiano Ronaldo is er nog altijd niet bij aan de kant van Juventus. De Portugees heeft een hamstringblessure en hoopt woensdag tegen Ajax zijn rentree te kunnen maken.

Dat Juventus-trainer Massimiliano Allegri al volop bezig is met de wedstrijd tegen Ajax, blijkt wel uit de opstelling voor de wedstrijd tegen AC Milan. Zo krijgen sterspelers als Miralem Pjanic en Giorgio Chiellini rust. En dat terwijl Juventus in theorie al kampioen kan worden door AC Milan te verslaan. Dan moet Napoli zondag wel verliezen van Genoa.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spotgoedkoop middenveld tegenover de 117 miljoen voor superster Ronaldo
Ajax-Juventus: van de laatste Ajax-finale van Cruijff tot het weerzien met Zlatan
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.