Juventus kookt erop los en komt met schitterend gebaar

Reacties

Door de uitbraak van het Corona-virus werd besloten om de bekerwedstrijd tussen Juventus en AC Milan uit te stellen, via een omweg heeft dit ook nog positieve gevolgen.

Juventus kookt erop los en komt met schitterend gebaar
© Pro Shots

AC Milan en Juventus hadden afgelopen woensdag de returnwedstrijd in de halve finale van de strijd om de Coppa Italia moeten afwerken, maar in overleg met de autoriteiten werd besloten om de wedstrijd uit te stellen. Omdat dit relatief laat werd besloten, had Juventus al eten ingeslagen voor tijdens de wedstrijd. Omdat De Oude Dame pas op 13 maart weer een thuiswedstrijd speelt, had een deel van dat eten weggegooid moeten worden, omdat het niet gebruikt zou worden.

Juventus vond een oplossing voor ruim drieduizend kilo aan eten. Er werd in Turijn besloten om het eten ook zonder wedstrijd gewoon te bereiden, om het vervolgens uit te delen aan bijvoorbeeld gezinnen in de bijstand. Zo was het woensdag en donderdag een komen en gaan van hulporganisaties die eten ophaalden en het vervolgens verdeelden onder de behoeftigen.

Door het Corona-virus worden steeds meer wedstrijden uitgesteld. In Zwitserland ligt de competitie helemaal stil, terwijl de FIFA donderdag met een statement kwam dat de Aziatische kwalificatieperiodes richting het WK en strijd om de Azië Cup hoogstwaarschijnlijk ook worden uitgesteld.

Bekijk hier al onze video's
Meer Juventus
Meer over Juventus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.