Juventus: 121 mensen in quarantaine, club haalt tonnen op voor goede doel

Reacties

Juventus heeft een update gegeven over de gevolgen van het coronavirus, waarop verdediger Daniele Rugani woensdag positief testte. De werkgever van Matthijs de Ligt meldt dat 121 mensen van de club vrijwillig in quarantaine zijn gegaan.

Juventus: 121 mensen in quarantaine, club haalt tonnen op voor goede doel
© Pro Shots

Onder hen zijn spelers, leden van de technische staf, directieleden en andere werknemers. Ook president Andrea Agnelli hoort daarbij (zie filmpje hieronder). De club heeft niet bekendgemaakt of De Ligt daarbij hoort, maar dat valt natuurlijk niet uit te sluiten. Cristiano Ronaldo verblijft momenteel nog in Portugal na een bezoek aan zijn moeder. Wegens de situatie bij Juventus is het Champions League-duel van komende woensdag met Olympique Lyon deze donderdag uitgesteld. De Serie A ligt al stil tot 3 april.

Ondertussen heeft Juventus middels een inzamelingsactie al ruim 300 duizend euro opgehaald, een bedrag dat ten goede zal komen aan de medische instanties in de regio Piemonte. Ook de twee andere grote clubs uit Noord-Italië, AC Milan en Internazionale, kwamen al in actie voor het goede doel. AC Milan doneerde zelf al 250 duizend euro en de spelers stonden een dag salaris af. Bij Inter schonken ze 300 duizend maskers en andere producten aan de medische instanties in de regio Lombardije in de strijd tegen het coronavirus.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.