Jorge Jesus slaat deur keihard dicht voor Özil: 'Hij heeft zijn tijd gehad'

Reacties

Mesut Özil lijkt definitief geen toekomst te hebben bij Fenerbahçe. Trainer Jorge Jesus is niet van plan om de schorsing van de aanvallende middenvelder op te heffen.

Jorge Jesus slaat deur keihard dicht voor Özil: 'Hij heeft zijn tijd gehad'

'Hij heeft zijn tijd en ruimte gehad. Hij kent een geweldige staat van dienst in Turkije. Dat kan niemand hem meer afpakken. Hij is een over de hele wereld beroemde speler en het is erg belangrijk wat je in het verleden hebt bereikt. Maar ik heb ook mijn eigen ideeën over de club en ik handhaaf de beslissing die over hem is genomen', aldus Jesus op een persconferentie.

Özil kwam op 20 maart voor het laatst in actie voor Fenerbahçe. Hij kreeg het aan de stok met trainer Ismail Kartal en werd wegens disciplinaire redenen geschorst. Fenerbahçe lijkt de 33-jarige middenvelder te willen slijten, maar Özil heeft nog een contract tot de zomer van 2024.

Bovendien is hij zelf niet van plan om te vertrekken, zo gaf de voormalig Duits international woensdag aan: 'Ik zal mijn carrière niet beëindigen bij een andere club dan Fenerbahçe. In mijn resterende contractduur wil ik maar één ding: alles geven in dit shirt. Die beslissing is heel duidelijk en onomwendbaar.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.