Jong PSV plaatst zich voor finale van prestigieus beloftentoernooi

Reacties

Jong PSV heeft zich donderdagavond geplaatst voor de finale van de Premier League International Cup. De ploeg van trainer Adil Ramzi versloeg de leeftijdsgenoten van Fulham in de halve finale met 2-1.

Jong PSV plaatst zich voor finale van prestigieus beloftentoernooi
© Pro Shots

Jong PSV was als een van de twaalf uitgenodigde buitenlandse teams doorgedrongen tot de laatste vier door bovenaan te eindigen in Groep B en vervolgens Everton te verslaan in de kwartfinale: 3-0. In de halve finale wachtte Fulham.

Nadat beide ploegen in de eerste helft nog de nodige kansen onbenut hadden gelaten, opende Ismaël Saibari vier minuten na rust de score door raak te koppen bij een corner. Elf minuten voor tijd verdubbelde Jason van Duiven de marge.

Fulham deed via Terry Ablade enkele minuten later iets terug, maar de goal van de Fins-Ghanese aanvaller kwam te laat om Jong PSV uit de finale te houden. Daarin wacht de winnaar van de andere halve finale tussen Crystal Palace en Valencia.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Jong PSV
Meer over Jong PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.