Johan Cruijff Schaal Quiz: deze trainers gingen Gio en Fraser voor

Reacties

Zaterdag openen Feyenoord en Vitesse om 18.00 uur het seizoen met de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Sinds 1991 is het vaste prik dat de landskampioen en de bekerwinnaar het in augustus tegen elkaar opnemen. Een quiz over de Nederlandse Super Cup.

Johan Cruijff Schaal Quiz: deze trainers gingen Gio en Fraser voor

Voor trainers Giovanni van Bronckhorst en Henk Fraser is het treffen in De Kuip de kans de Johan Cruijff Schaal bij te schrijven op hun palmares. De coach van Feyenoord had die mogelijkheid vorig jaar ook al, maar toen verloren de Rotterdammers van PSV. Voor Fraser is het de eerste keer dat hij als trainer deelneemt aan de seizoensopening, als speler deed hij dat al wel met Feyenoord.

Het gaat bij de deze quiz echter om de trainers. We hebben alle wedstrijden om de Johan Cruijff Schaal, in de beginjaren nog PTT Telecom Cup en Super Cup genoemd, sinds 1991 op een rij gezet, compleet met deelnemende clubs en de uitslag. Aan jullie de taak in jullie geheugen te graven en alle trainers te noemen die tijdens die duels op de bank zaten. Veel plezier! 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.