Janssen scoort wel in FIFA, pizzabakkers van FC Utrecht

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Janssen scoort wel in FIFA, pizzabakkers van FC Utrecht

'We speelden FIFA met z'n allen en Vincent Janssen wilde meedoen. Dat mocht, maar we hadden niet verwacht dat hij zo goed was. Hij versloeg iedereen met 3-0!'
• Als Vincent Janssen totaal mislukt bij Tottenham Hotspur, kan hij altijd nog gaan voor een carrière als E-sporter. De spits staat in de competitie al tijden droog, maar schiet volgens Dele Alli op de PlayStation de ene bal na de andere erin. (EA Sports)

Memphis Depay laat Valentijnsdag niet stilletjes aan zich voorbij gaan. De aanvaller wenst iedereen een prettige dag toe en wordt daarbij gesteund door zijn verloofde Lori Harvey. Voor deze foto liet Memphis het shirt van Olympique Lyon maar even in de kast hangen.

• Ook Robbie Keane staat stil bij de dag van de liefde, al moet zijn partner niet verwachten dat de Ierse oud-spits op een Champions League-avond de bank verlaat.

Love this!! 😜😂😂👌⚽️⚽️#romance #football #valentinesday

Een bericht gedeeld door Robbie Keane (@robbiekeane) op

• De spelers van FC Utrecht ruilen deze dinsdag hun voetbaltenue in voor een andere outfit: ze brengen een verrassingsbezoek aan supporters op hun werk. Zo controleert trainer Erik ten Hag als conducteur de vervoersbewijzen bij de NS, loopt Sofyan Amrabat een dagje mee als politieagent en gaan Gyrano Kerk en David Jensen aan de slag als pizzabakkers.

Paul Pogba is erg gesteld op zijn familie en heeft voor zijn moeder zelfs een speciale handshake in petto. Moederlief zal donderdag in elk geval niet één favoriete ploeg hebben, want Pogba neemt het vanaf iets over negen uur op tegen zijn broer Florentin in het Europa League-duel tussen Manchester United en Saint-Étienne.

Best handshake ever😂🔥 ❤ #pp #neverfollow #pogfamily

Een bericht gedeeld door Paul Labile Pogba (@paulpogba) op

Leon de Kogel heeft maandag een jonge Go Ahead Eagles-fan verrast. De negenjarige Davey Dorenveld zit op school in een aangepaste stoel. De kleine supporter had alleen één probleem: hij schaamde zich voor zijn zetel. De Kogel kwam met de oplossing door een speciale stoel in de clubkleuren van Kowet te brengen.

• Het kan dinsdag een heel bijzondere dag voor Luisão worden. Als de robuuste centrumverdediger minuten maakt in het duel van Benfica met Borussia Dortmund (20.45 uur), betekent dat zijn vijfhonderdste duel voor de Águias. Daar komt nog eens bij dat de aanvoerder maandag zijn zesendertigste verjaardag vierde. Trainer Rui Vitória heeft al een mooi presentje in gedachten. 'Als Luisão scoort, is dat goud', zei hij op de persconferentie van maandag.

• Het is precies een jaar geleden dat Lionel Messi en Luis Suárez in de voetsporen traden van Johan Cruijff en Jesper Olsen. Het duo nam gezamenlijk een penalty tegen Celta de Vigo zoals de Ajacieden dat deden in 1982.

Pep Guardiola heeft maandag menig hart veroverd, niet als trainer maar als mens. Na afloop van de wedstrijd tegen AFC Bournemouth zocht hij Harry Arter op. De middenvelder verloor in december 2015 zijn eerste kindje. Dochter Renee werd doodgeboren. In huize Arter schijnt weer licht, want verloofde Rachel is in verwachting. 'Het spijt me zo voor wat er gebeurd is, ik wens je al het beste toe', gaf Guardiola maandag Arter mee. De middenvelder was zeer te spreken over het gebaar. 'Hij wenste mij en mijn verloofde veel geluk toe, wat ongelofelijk lief is. Voor mij is hij de beste coach ter wereld.'

'Iedereen onderkent toch dat Kuijt een belangrijke rol heeft in dat Feyenoord er echt goed voor staat? Dan zorg je er toch voor dat dit voor de buitenwereld nooit ook maar een seconde een item kan worden?'
Willem van Hanegem heeft er alle begrip voor dat Dirk Kuijt ongelukkig is met zijn veranderde status in De Kuip. Maar de oud-international ziet liever dat de Katwijker die onvrede niet in woorden maar in daden tot uiting brengt. (AD)

• Het zal weinigen zijn ontgaan, maar het is Valentijnsdag, de dag van de (heimelijke) liefde. In Zeist weten ze dat ook.

• In Gelsenkirchen is de kleur van de liefde niet rood...

• Valentijnsdag is ook de dag dat Christian Eriksen weer een extra kaarsje mag uitblazen. In Amsterdam zijn ze hun Deense oud-collega nog niet vergeten.

'Nummer vier heeft me al veel geluk gebracht en ik heb bij Real Madrid altijd met dat nummer gespeeld. Maar denk maar niet dat ik er nog niet aan gedacht heb om het te veranderen naar nummer 93.'
Sergio Ramos speelt met de gedachte zijn vaste rugnummer 4 in te leveren en voortaan met het cijfer 93 op zijn rug te dragen. De dertigjarige verdediger, met inmiddels vijfhonderd duel op zijn naam voor Real Madrid is op het idee gekomen vanwege zijn gewoonte in blessuretijd belangrijke doelpunten te maken, zo vertelt hij op zijn Facebook-pagina.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.