Jansen ergert zich groen en geel aan Heerenveen: 'Onverklaarbaar'

Reacties

SC Heerenveen-trainer Johnny Jansen stak na het doelpuntloze gelijkspel tegen Sparta Rotterdam zijn ergernis niet onder stoelen of banken.

Jansen ergert zich groen en geel aan Heerenveen: 'Onverklaarbaar'
© Pro Shots
sc Heerenveen
sc Heerenveen
0 - 0
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam

Heerenveen pakte acht punten uit de laatste vier duels, waaronder een gelijkspel tegen PSV en overwinningen op Heracles Almelo en Willem II. Daarvan was tegen Sparta echter helemaal niets terug te zien.

'Voor mijn gevoel zijn we de afgelopen maand juist steeds wat beter geworden. In dat licht is het onverklaarbaar wat ik vanavond van mijn ploeg heb gezien', zei Jansen. Joey Veerman sloot zich bij zijn trainer aan. Hij omschreef het spel van Heerenveen als 'een drama'. 'En zelf was ik misschien wel een van de slechtsten.'

'Joey is normaal iemand die in balbezit het verschil voor ons kan maken, maar hij had het vanavond niet', zei Jansen. 'In balbezit zijn we gewoon door de ondergrens gezakt, in tempo en in de keuzes die we maakten. Vorig jaar wonnen we met 0-4 bij Sparta. We wisselden snel van kant, dwongen hen tot keuzes. We wilden het vanavond op dezelfde manier doen, maar dat kwam er totaal niet uit.'

Heerenveen vervolgt het seizoen donderdag met een bekerwedstrijd tegen De Treffers. Drie dagen later staat de Friese derby tegen SC Cambuur op het programma in Leeuwarden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.