James stelt schouderoperatie uit tot na de Copa

Reacties

Even leek het erop of James Rodríguez niet mee zou doen bij Colombia, maar hij speelde ondanks een blessure aan zijn linkerschouder gewoon mee in het toernooi om de Copa América afgelopen nacht. En dat terwijl een operatie noodzakelijk is.

James stelt schouderoperatie uit tot na de Copa

De 24-jarige middenvelder van Real Madrid leek weinig hinder te ondervinden van zijn kwetsuur, want hij was met een doelpunt en een assist belangrijk in de 2-1 zege op Paraguay. Real zit echter met de gebakken peren. Hoewel James geen last leek te hebben van zijn blessure, denkt Colombia-bondscoach José Pékerman namelijk dat zijn sterspeler onder het mes moet.

Die operatie zal pas na afloop van het toernooi in de Verenigde Staten plaatsvinden, omdat James hoe dan ook in actie wil blijven komen voor Colombia op de Copa. 'Hij moet geopereerd worden. We realiseren ons dat de blessure op een later tijdstip weer terug kan komen', zei de Argentijn tegen ESPN. 'Real Madrid is geïnformeerd'.

Colombia treft aanstaande zaterdag in het laatste duel van groep A Costa Rica, dat al is uitgeschakeld. James zal dan waarschijnlijk rust krijgen om te herstellen. De sterspeler staat overigens in belangstelling van Manchester United, Manchester City, Chelsea, Bayern München en PSG, meldt de Spaanse sportkrant AS. Real Madrid wil hem echter niet verkopen en sloeg onlangs nog aanbiedingen af. James zelf liet weten ook niet erg happig te zijn op een transfer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.