Inzaghi heeft duidelijk boodschap aan Inter over toekomst Dumfries

Reacties

Simone Inzaghi heeft nog een paar spannende weken voor de boeg. De trainer van Internazionale ziet dat aan enkele van zijn sterkhouders getrokken wordt. Een daarvan is Denzel Dumfries.

Inzaghi heeft duidelijk boodschap aan Inter over toekomst Dumfries

Volgens Corriere dello Sport is de oefenmeester van de Nerazzurri maandag op bezoek geweest bij voorzitter Steven Zhang. Inzaghi snapt dat de Serie A-grootmacht inkomsten nodig heeft, maar wil niet dat de onrust op de transfermarkt zijn sportieve ambities in de weg zit. Zhang kreeg dan ook het verzoek om Dumfries en collega Milan Skriniar niet te verkopen.

Skriniar staat in de concrete belangstelling van Paris Saint-Germain, meldde La Gazzetta dello Sport al. De centrale verdediger kan een torenhoge transfersom opleveren die de penibele balans van Inter in één klap recht zou kunnen trekken. Inzaghi ziet een vertrek van de Serviër echter niet zitten.

Voor wie ook interesse is, is Dumfries. De international van Oranje wordt begeerd door Chelsea. Trainer Thomas Tuchel zou de rechtervleugelverdediger een welkome aanvulling aan zijn selectie op Stamford Bridge vinden. Maar net als bij Skriniar ziet Inzaghi in Dumfries een cruciale speler voor de plannen die hij voor ogen heeft.

Zhang is uiteindelijk de man die het besluit over de toekomst van de spelers zal nemen. De overbodige Andrea Pinamonti en Cesare Casadei zouden uitkomst kunnen bieden voor de wensen van Inzaghi. Het duo moet verkocht worden, maar enkel bij een bevredigende transfersom zou dat invloed hebben op een langer verblijf van Skriniar en/of Dumfries.

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.