Internazionale kan fluiten naar buitenkansje Banega

Reacties

De kans dat Éver Banega volgend seizoen in de Serie A speelt, is na afgelopen weekend flink geslonken. Een clausule in het contract van de Argentijnse middenvelder gooit roet in de plannen van Internazionale.

Internazionale kan fluiten naar buitenkansje Banega

Banega werd in 2008 voor liefst achttien miljoen euro door Valencia overgenomen van Boca Juniors, maar de spelverdeler maakte de hoge verwachtingen nooit helemaal waar. Na een verhuurperiode aan Newell's Old Boys pikte Sevilla de gevallen Argentijn in de zomer van 2014 voor slechts tweeënhalf miljoen euro op.

De 38-voudig international had een aflopend contract en na een matige start wilde Inter de inmiddels 27-jarige rechtspoot nog wel een kans geven zijn carrière in een andere omgeving nieuw leven in te blazen. Aan de transfervrije speler konden de Nerazzurri zich immers geen buil vallen.

Er zat echter nog een addertje onder het gras. Doordat Banega de laatste maanden steeds vaker aan spelen toekomt, haalde hij zondag het aantal benodigde officiële optredens om een clausule in werking te laten treden. Sevilla bevestigde dat Banega na zijn dertigste duel nu tot 2017 vastligt en er zelfs wordt gedacht aan een verbeterde overeenkomst voor een langere periode.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.