Inter kan Scudetto veiligstellen in confrontatie met rivaal AC Milan

ADVERTORIAL - Zondag werd er nog een prijs gepakt in Rotterdam, maar maandagavond kan dat ook in Milaan gebeuren. In een bijzondere Derby della Madonnina kan Internazionale kampioen worden als rivaal AC Milan verslagen wordt. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Inter kan Scudetto veiligstellen in confrontatie met rivaal AC Milan
© Pro Shots

Inter gaat momenteel ruimschoots aan kop in de Serie A. De Nerazzurri hebben in totaal 83 punten verzameld en hebben daarmee veertien punten meer dan AC Milan, dat met 69 punten op de tweede plaats staat. Aangezien er nog zes wedstrijden te spelen zijn en er een gat van veertien punten is, volstaat een overwinning van Inter voor het binnenslepen van de Scudetto.

Kansenverhoudingen bij Unibet

- inter wint: 2.06
- AC Milan wint: 3.90
- Gelijkspel: 3.65

Wat een aanstaand kampioenschap van Inter nog meer bijzonder maakt, is de tweede ster die het vanaf dan boven het logo mag plaatsen. Zowel Inter als AC Milan staat momenteel op negentien kampioenschappen en de club van Denzel Dumfries, Davy Klaassen en Stefan de Vrij zou de magische grens van twintig voor het eerst kunnen doorbreken. Voor een overwinning van Inter hanteert Unibet een quotering van 2.06.

Inter beschikt over genoeg spelers die over voldoende kwaliteit beschikken, maar de ogen zullen vanavond voornamelijk op één speler gericht zijn. Lautaro Martínez - die momenteel topscorer van de Serie A is met 23 goals - weet als geen ander hoe het is om in de derby te scoren. De Argentijn slechtte de defensie van de Rossoneri al acht keer in zijn carrière. Voor een overwinning van Inter in combinatie met een doelpunt van Martínez staat een verhoogde odd van 4.00 bij Unibet.

Odds doelpuntenmakers

- Lautaro Martínez scoort: 2.43
- Marcus Thuram scoort: 3.40
- Hakan Calhanoglu scoort: 5.60

- Olivier Giroud scoort: 2.90
- Rafael Leão scoort: 4.10
- Christian Pulisic scoort: 5.00

Bet & Get €5 free bet
Wil jij een weddenschap plaatsen op een van de wedstrijden van vanavond? Met Bet Builder kan je dat een free bet van 5 euro opleveren. Accepteer de bonus in de bonussectie en kies een wedstrijd uit. Plaats een Bet Builder-weddenschap met een inzet van minstens 10 euro en odds van minstens 1.10. Na afhandeling van je weddenschap wordt de free bet, die te gebruiken is op voetbal, toegevoegd aan je account. Een voorbeeld van zo’n bet is Inter wint & Marcus Thuram scoort.

Speel mee bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's