Inbreng Ekramy blijft beperkt tot blunders in Tilburg

Sherif Ekramy zal het doel van Feyenoord dit seizoen niet meer verdedigen. De Egyptenaar werd donderdag wakker met een dikke knie. Hij heeft het kapsel van zijn rechterknie beschadigd.

Inbreng Ekramy blijft beperkt tot blunders in Tilburg

'Vorige week vrijdag had ik voor het eerst last, maar het leek toen mee te vallen', vertelt Ekramy op de website van Feyenoord. 'Daarom ben ik tegen Willem II ook gewoon in het doel gaan staan. De eerste dagen van deze week heb ik lekker kunnen trainen, maar donderdag werd ik ineens wakker met een dikke knie.'

Een MRI-scan wees schade aan het kapsel van zijn rechterknie als boosdoener aan. 'Ik baal er ontzettend van nu de laatste cruciale duels te moeten missen. Het is zo wel een passend einde aan een seizoen vol pech. Aan de andere kant ben ik allang blij dat een operatie niet noodzakelijk is en ik er in de voorbereiding gewoon weer kan staan.'

Ekramy speelde afgelopen zondag tegen Willem II zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Met twee fouten was hij in grote mate verantwoordelijk voor de 3-1 nederlaag van Feyenoord in Tilburg.

Het is nog onduidelijk wie zondag onder de lat verschijnt bij de Rotterdamse club. Henk Timmer kampt met een liesblessure en zijn inzetbaarheid is nog een vraagteken. Coach Bert van Marwijk heeft derde doelman Erwin Mulder als alternatief achter de hand.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen