Ihattaren weer op vrije voeten na aanhouding

Mohamed Ihattaren is woensdag vrijgelaten door de politie. De voetballer werd dinsdag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij bedreiging. Zijn advocaat Sander Janssen meldt dat Ihattaren zo snel mogelijk terugkeert naar Italië om de training bij Juventus te hervatten.

Ihattaren weer op vrije voeten na aanhouding
© Pro Shots

Ihattaren werd dinsdag gearresteerd in Utrecht, waar de politie toen nog niet wilde bevestigen dat het om de twintigjarige ging. Zijn advocaat doet dat een dag later wel. 'Het betreft een zaak van geruime tijd geleden die nog bij de politie in onderzoek is. Mohamed heeft daarover bij de politie verklaringen afgelegd', meldt Janssen op Twitter.

Volgens de raadsman hoopt Ihattaren de komende tijd op rust. 'Hij had de afgelopen weken de weg naar boven weer gevonden en zal zo snel mogelijk terugkeren naar Italië om daar zijn trainingen te hervatten. Hij hoopt dat hem de rust en gelegenheid zal worden geboden zich weer honderd procent te kunnen richten op het voetbal.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. Ihattaren
Meer over M. Ihattaren