Slavia Praag wil alweer van Ihattaren af

Reacties

Mohamed Ihattaren lijkt het niet lang vol te houden als speler van Slavia Praag. De Tsjechische club wil de samenwerking alweer beëindigen en is daarover met de speler in gesprek. Dat wordt bevestigd aan VI.

Slavia Praag wil alweer van Ihattaren af

Slavia Praag verwijt Ihattaren 'een gebrek aan professionaliteit'. De club haalde Ihattaren met een prestatiecontract binnen en dacht hem op de lange termijn weer op de rit te kunnen krijgen. Dat ging de goede kant op: Ihattaren trainde hard en werd steeds fitter, maar blijkt het toch weer verbruid te hebben. Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk.

Wat wel zeker is, is dat club en speler de samenwerking weer zullen beëindigen. Die gesprekken lopen. Ihattaren heeft in Tsjechië nog een contract tot het einde van dit seizoen. Slavia had daarna de optie om het contract met nog eens drie seizoenen te verlengen, maar zover komt het dus niet.

Liever kwijt dan rijk
Ihattaren is pas 22 jaar, maar heeft bij al zijn clubs brokken gemaakt. PSV hoopte het toptalent van weleer richting de top te kunnen lanceren, maar liet hem gaan nadat hij clashte met oud-trainer Roger Schmidt. Juventus en Sampdoria waren hem al snel liever kwijt dan rijk en ook bij Ajax liep het uit op een teleurstelling, nadat het ook in Amsterdam lange tijd de goede kant op ging.

Vlak voor zijn vertrek bij Ajax belichtten we op VI PRO de situatie van Ihattaren, die zou terugkeren naar Juventus. De Italiaanse topclub verscheurde vorige zomer zijn contract.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.