Officieel: Slavia Praag en Ihattaren gaan per direct uit elkaar

Reacties

Mohamed Ihattaren is niet langer speler van Slavia Praag. VI meldde enkele weken geleden al dat de Tsjechische topclub van Ihattaren af wilde, en nu maakt Slavia melding van het vertrek van de Nederlander.

Officieel: Slavia Praag en Ihattaren gaan per direct uit elkaar
© Pro Shots

Dat doet de club in een zeer korte verklaring. 'Slavia Praag en Mohamed Ihattaren beëindigen hun samenwerking. Die beslissing is in onderling overleg genomen. Eén van de redenen was dat de speler zijn wens heeft uitgesproken om zich op zijn carrière te richten in de nabijheid van zijn familie. Slavia heeft hem in die keuze volledig ondersteund.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ihattaren heeft het net geen vier maanden volgehouden bij zijn huidige werkgever, waar hij nog tot het einde van dit seizoen onder contract stond. Ihattaren werd al snel teruggezet naar het tweede en droeg het tenue van zijn club nooit in een officiële wedstrijd. De 22-jarige middenvelder werd in juli ook bij Juventus al weggestuurd. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.