Ihattaren schreeuwt het uit na fraaie goal: 'Niemand krijgt mij kapot'

Reacties

Mohamed Ihattaren maakte zondag tegen Heracles Almelo op schitterende wijze zijn derde doelpunt van het seizoen. De aanvallende middenvelder schreeuwde vervolgens de frustratie van zich af.

Ihattaren schreeuwt het uit na fraaie goal: 'Niemand krijgt mij kapot'
© Pro Shots
PSV
PSV
3 - 0
Heracles Almelo
Heracles Almelo

Ihattaren viel tijdens de interlandperiode zowel bij het Nederlands elftal als bij Jong Oranje buiten de boot. Hij bleef in Eindhoven, waar PSV zich voorbereidde op de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Trainer Roger Schmidt gaf in zijn basisopstelling de voorkeur aan Cody Gakpo en Mario Götze als aanvallende middenvelders. Een kwartier voor tijd kwam Ihattaren, samen met Noni Madueke, alsnog in het veld.

In de 91ste minuut bewees de negentienjarige middenvelder vervolgens zijn klasse. Ihattaren kreeg de bal van Götze en krulde hem met zijn linkerbeen prachtig in de verre bovenhoek, het was zijn eerste goal van 2021. Direct sprongen zijn ploeggenoten hem juichend om de hals. Daarna zocht Ihattaren de camera op en riep hij: 'Niemand krijgt mij kapot, níémand!'

Aanvoerder Denzel Dumfries werd direct na afloop ook geconfronteerd met de vreugde-uitbarsting van Ihattaren. 'Het was een prachtige goal, hij kwam goed naar binnen. Dat komt hij in zijn kwaliteit. En het juichen? Dat is een stukje emotie. Er was natuurlijk wat frustratie van zijn kant. Hij wil natuurlijk altijd spelen en het maximale uit zijn carrière halen. Op dit moment komt hij niet genoeg aan spelen toe. Mo is een goede voetballer en dit is het enige antwoord dat hij kan geven. Hij is op dit moment heel goed bezig en laat het ook zien op de training. Ik kan me voorstellen dat het bij hem knaagt, dat hij weinig minuten krijgt. Maar zo is hij van waarde. Dat doet hij fantastisch', aldus de rechtsback bij ESPN.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Eredivisie

Stand Eredivisie 2020/2021

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Ajax
34
28
4
2
102-23
+79
88
2
PSV
34
21
9
4
74-35
+39
72
3
AZ
34
21
8
5
75-41
+34
71
4
Vitesse
34
18
7
9
52-38
+14
61
5
Feyenoord
34
16
11
7
64-36
+28
59
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer M. Ihattaren
Meer over M. Ihattaren
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.