PSV vreest 'verdampte miljoenen' en hoopt nog steeds op jawoord Ihattaren

Reacties

Hoewel de irritatiegrens duidelijk is bereikt, heeft PSV de deur wat contractverlenging met Mohamed Ihattaren betreft nog niet definitief dichtgedaan. En als dit wél zo was, zou de club het niet zeggen.

PSV vreest 'verdampte miljoenen' en hoopt nog steeds op jawoord Ihattaren
© Pro Shots

De clubleiding zal in verband met een transfersom hopen dat ze er alsnog uitkomen. Lukt dit niet, dan moet PSV de afweging maken of ze Ihattaren verkopen of dat ze hem aan zijn contract houden. Als Ajax zich bijvoorbeeld zou melden, dan is het laatste aannemelijk, maar op voorhand lijkt een verkoop veel logischer. PSV heeft ook grote transfersommen nodig om straks het zeer grote gat in de begroting te kunnen dichten.

Dat zal dan niet gebeuren met het geld dat de club ontvangt voor Ihattaren. De gedroomde twintig miljoen euro-plus die de voetballer op basis van zijn kwaliteiten zou moeten kunnen opbrengen, is door zijn gedrag en matige prestaties nagenoeg verdampt. Met nog een contract voor slechts één jaar mag PSV op de huidige markt blij zijn als het de komende zomer nog vijf miljoen euro voor Ihattaren krijgt. Zo dreigt een trieste aftocht voor een van de grootste talenten die de PSV opleiding ooit voortbracht.

In de Voetbal International van deze week en op VI PRO staat een uitgebreide reportage over Ihattaren, die woensdag de training hervat bij PSV nadat hij afgelopen weekend uit de selectie werd gezet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer M. Ihattaren
Meer over M. Ihattaren
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.