Ibrahimovic ziet zichzelf na comeback als de nieuwe koning van Zweden

Reacties

Zlatan Ibrahimovic kon donderdag zijn stempel niet drukken op het WK-kwalificatieduel met Georgië. Zijn reactie op social media was wel weer  spraakmakend.

Ibrahimovic ziet zichzelf na comeback als de nieuwe koning van Zweden
© Pro Shots
Zweden
Zweden
1 - 0
Georgië
Georgië

Het was geen spetterende comeback van Ibrahimovic. De 39-jarige aanvaller erkende dat, al was het optreden tegen Georgië in zijn ogen wel bijzonder. 'Het voelde goed, het voelde als mijn debuut voor Zweden', keek Zlatan terug op zijn rentree na bijna vijf jaar aan de zijlijn. 'Ik zat vol adrenaline.'

De aanvaller van AC Milan had vóór de wedstrijd al laten zien verbaal wel op dreef te zijn. 'Het enige is dat ze het stadion nog niet naar mij genoemd hebben. Dat hadden ze moeten doen', zei hij met een grote glimlach. 'Nu moet ik nog harder mijn best doen om mijn naam hier op het stadion te krijgen.'

Na afloop voegde hij op sociale media een nieuw hoofdstukje toe aan zijn immer spraakmakende optredens. 'Carl XVII Guztaf', nam hij op social media met een kwinkslag alvast een voorschot op de aanstaande troonwisseling, als opvolger van de huidige koning Carl Gustav XVI.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.