Ibrahimovic zaait verwarring over toekomst met Instagram-bericht

Reacties

Zlatan Ibrahimovic heeft voor verwarring gezorgd met een post op Instagram. Daarin is de naam van de Zweedse spits te zien achterop het shirt van de Zweedse club Hammarby.

Ibrahimovic zaait verwarring over toekomst met Instagram-bericht
© Pro Shots

Daaruit zou kunnen worden geconcludeerd dat Ibrahimovic weer in eigen land gaat voetballen, maar de 38-jarige spits heeft al vaker bewezen dat er een dubbele boodschap kan zitten in zijn social media-berichten. Zo hintte hij eerder dit jaar nog op een terugkeer naar Spanje, maar zover kwam het tot nu toe niet. En in aanloop naar het WK herhaalde de al gestopte international constant wel aanwezig te zullen zijn in Rusland. Uiteindelijk bleek het om een publicteitsstunt te gaan.

Of Ibrahimovic dus echt terugkeert in zijn geboorteland, waar hij in het begin van zijn loopbaan al speelde voor Malmö FF, valt nog te bezien. Recentelijk werden vooral AC Milan en Bologna genoemd als de volgende bestemming van de voormalig speler van Ajax, waarbij de Rossoneri de beste papieren leken te hebben. Wat sowieso vast staat is dat er na twee seizoenen een einde komt aan het MLS-avontuur van Ibrahimovic. Zijn aflopende contract bij LA Galaxy wordt niet verlengd.

Ook de Zweedse kranten zijn verrast door de Instagram-post van Ibrahimovic. Aftonbladet heeft contact gelegd met Hammarby voor een reactie. Fottbolskanalen was de krant een stap voor en meldt dat sportief directeur Jesper Jansson maandag in Los Angeles was. De perschef van de club laat echter weten dat er absoluut nog geen sprake is van de komst van Ibrahimovic. 'Dan had het wel op onze website gestaan.' Maandag liet José Mourinho al weten dat Zlatan in ieder geval niet naar Tottenham Hotspur komt.  

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Z. Ibrahimović
Meer over Z. Ibrahimović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.