Huurlingenleger Roda uitgebreid met Gladbach-talent Ndenge

Reacties

Roda JC Kerkrade huurt Tsiy William Ndenge komend seizoen van Borussia Mönchengladbach. Dat bevestigt de Bundesliga-club vrijdag via Twitter.

Huurlingenleger Roda uitgebreid met Gladbach-talent Ndenge

Ndenge ging eerder deze maand al met Roda JC mee op trainingskamp en maakte daar een goede indruk op trainer Robert Molenaar. Het heeft geresulteerd in een tijdelijke samenwerking met de Duits jeugdinternational, die afgelopen seizoen uitkwam in de UEFA Youth League en voor het tweede elftal van Gladbach.

'Ndenge is een linksbenige middenvelder met een sterk lichaam en heeft veel technische kwaliteiten', zegt technisch directeur Harm van Veldhoven. 'Tsiy heeft bij de nationale ploeg bewezen een grote toekomst te hebben en wij zijn dan ook blij dat Borussia Mönchengladbach deze overeenkomst mogelijk heeft gemaakt.'

Voor Roda is de twintigjarige middenvelder de zesde versterking met het oog op het nieuwe seizoen. Behalve de drie huurlingen Hidde Jurjus (PSV), Simon Gustafson (Feyenoord) en Jorn Vancamp (Anderlecht) tekenden Excelsior-doelman Filip Kurto en de Duitse vleugelspeler Mario Engels een contract in Kerkrade.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.