Duits Gladbach-talent met Roda JC mee op trainingskamp

Reacties

Roda JC Kerkrade gaat zich mogelijk versterken met Tsiy William Ndenge. De twintigjarige middenvelder is enkele dagen op proef bij de Limburgers.

Duits Gladbach-talent met Roda JC mee op trainingskamp

Ndenge heeft nog een tweejarig contract bij Borussia Mönchengladbach en moest het bij die club vorig seizoen doen met speeltijd bij het tweede elftal. De Duitse jeugdinternational krijgt deze week bij het trainingskamp van Roda in Zeist de kans om indruk te maken op de nieuwe hoofdtrainer Robert Molenaar.

De seizoenvoorbereiding van Roda is momenteel in volle gang. Van de amateurs van RKTSV Terwinselen en R.K.S.V. Groene Ster werd eerder al gewonnen door de Eredivionist. Zaterdag volgt voor Roda een oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven. De ploeg van Molenaar begint de competitie op 13 augustus met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.

Roda versterkte de middenlinie eerder deze transferperiode al door Simon Gustafson op huurbasis over te nemen van Feyenoord. Eerder deze week was Roda ook vrijwel rond met Anderlecht over de huur van spits Jorn Vancamp (18). Bekijk hier de andere zaken die de Limburgers al gedaan hebben.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.