Howson bezorgt Norwich met zondagschot drie punten

Norwich City stapte zondagmiddag na twee opeenvolgende nederlagen in de Premier League weer eens als winnaar van het veld. De ploeg van manager Chris Hughton bleek op bezoek bij Stoke City te sterk. In het Britannia Stadium bepaalde Jonathan Howson de eindstand: 0-1.

Howson bezorgt Norwich met zondagschot drie punten

De middenvelder kroonde zich na ruim een half uur tot matchwinner op aangeven van aanvaller Anthony Pilkington. Van grote afstand nam Howson doelman Asmir Begovic met succes onder vuur. Het was voor de centrale middenvelder zijn eerste competitietreffer van dit seizoen.

Met zijn doelpunt bezorgde Howson The Canaries diret de volle winst. De Nederlanders Leroy Fer en Ricky van Wolfswinkel begonnen in de basisopstelling. Van Wolfswinkel werd een kwartier voor tijd vervangen door ex-Feyenoorder Johan Elmander. Namens Stoke City maakten zowel voormalig PSV-verdediger Erik Pieters als oud FC Twente-aanvaller Marko Arnautovic de wedstrijd vol.

Door de nipte winstpartij komt Norwich City met zeven punten uit zes competitiewedstrijden op gelijke hoogte met Stoke City in de Engelse competitie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen